Stress, het meest gegooglde woord door overwerkte medewerkers, mensen die al maanden thuis zitten met een burnout. Maar toch zijn er best veel tools die niet gebruikt worden om stressvolle situaties beter aan te pakken en een burnout te voorkomen.

Hoe los je snel een burn-out op?

1 op de 7 werkende nederlanders heeft een burn-out. Dat is kneiterveel en tegenwoordig wordt er alleen maar gepraat met psychologen terwijl er niks met het lichaam gedaan wordt. Waarom hebben we het dan in godsnaam over de body en mind connectie als we er vervolgens niks mee doen. In deze blog leg ik je uit wat je nog meer kan doen dan alleen maar praten met je psycholoog. lees verder

 

Benieuwd naar waar wij onze informatie vandaan hebben?

In deze blog lees je welke cursussen we gevolgd hebben op het gebied van stress, welke boeken we verslonden hebben en welke social media accounts wij leuk vinden om te volgen.

 

Wil je stress de baas worden? Ben je klaar om alleen maar over je problemen te praten maar wil je ook fysiek je stress aanpakken. Dan kan ik je helpen! Maak een gratis afspraak en kom erachter wat ik voor je kan betekenen.