Waarom hebben we voor de naam Bamboo gekozen?

Bamboo is een van de sterkste gras soorten ter wereld, Dit komt omdat de basis het wortel netwerk 10x groter is dan bij een normale plant. Het duurt ook veel langer voordat de bamboo tevoorschijn komt maar zodra de basis ligt schiet de bamboo met een meter per dag de lucht in. Het unieke aan bamboo is dat ondanks dat deze grassoort heel sterk is, ook heel flexibel is. En dit is iets wat je bijna nooit ziet. Een perfect balans tussen 2 uiterste. 

Deze unieke eigenschap komt door de brede basis. Daarom specialiseren wij ons niet maar kijken juist breder dan alleen training. 

Zo analyseren we jouw slaappatroon, hoevaak wordt je wakker per nacht, hoe je is je voeding inname en opname, ben je een echte borst of buikademhaler en kijken we hoe je onder stress presteert. Dit is een goede manier om te zien of je basis echt goed is. 

Aan de hand van deze gegevens kijken we waar je nog winst te behalen hebt en pakken die aan. Dit is voor iedereen anders. Het belangrijkste is dat we samen kijken naar wat voor jou werkt en dat beslist welke route jij wilt bewandelen. Het is namelijk jouw traject, wij geven je alleen de tools om je basis zo goed mogelijk te bouwen. 

Ben je geblesseerd, moe, of zie je geen resultaat dan is je lichaam niet kapot, je hebt alleen nog niet aan je basis gewerkt. 

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Nijmegen? Bekijk dan hieronder wie het beste bij jou past.

De Bamboo Trainers

Wouter van Aalst

Luistert heel goed, past de training aan op jouw dag en heeft een grote rugzak met kennis over voeding, training, slaap, stress, immuunsysteem en ademhaling. Alle oefeningen zijn simpel maar dat betekent niet dat ze ook makkelijk zijn. 

Roosmarijn van der Hoop

Enthousiast, energiek en een echt gevoelsmens. Roosmarijn bekijkt met haar fysiotherpeutische achtergrond of je geen blessures oploopt en houdt er ook van om eens flink zwaar te trainen. 
Bamboogym, Trude Jennekens, personal trainer, afvallen, female personal trainer, nijmegen

Trude Jennekens

Sport al vanaf jongs af aan en is met vlag en wimpel de fitste van ons drieën. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen helpt je door elke training heen. 

Hoe ziet de Bamboo Gym eruit?

Wij hebben gekozen voor een mooie lichte locatie. Waar iedere klant op een veilige manier kan sporten. Daarom werken wij met het beste materiaal van Rogue & Strongfit. Je kunt bij ons omkleden maar niet douchen. Wel hebben we altijd een gratis kop koffie of thee na de training. En ben je je handdoek of drinkbeker vergeten, dan kun je er een van ons lenen. 

Wat anderen zeggen over de Bamboo Gym