Deze blog laat zien waar wij onze kennis vandaan heb, bij wie we cursussen hebben gevolgd. Welke e-book’s/boeken we gelezen hebben en wat we aanraden om aan te schaffen om je voeding helemaal op orde te krijgen. Als laatste delen we een paar accounts die @bamboogym zelf volgt op de socials en waar we veel inspiratie vandaan halen. Heb je zelf nog een goede aanvulling laat het me weten.

Voeding mentor’s

Wouter heeft het geluk gehad dat hij bij deze toppers alles over voeding heeft kunnen leren. Met de juiste tools kunnen we nu bij Bamboo Gym jou helpen om je voeding op de rit te krijgen.

Precision Nutrition

Voeding is gedrag en daarom is het belangrijker om naar het gedrag te kijken dan de methode. Iedereen weet wat gezond is en wat niet. Als je als coach het gedrag van je klant kan beinvloeden krijg je altijd resultaat. Tel daar bij op dat ik bij andere opleidingen verschillende methodes heb geleerd zoals Paleo, IF, Keto, zodat ik elke klant kan helpen. 

Timo | Physis Academy

Intermitted fasting, heel populair en effectief, door Timo heb ik veel klanten kunnen helpen om minder pijn te ervaren, meer energie te ervaren en flink wat kilo’s af te vallen. 

Bas en Coen | Overload Worldwide

Je hormonen bepalen of je aankomt of afvalt. Tijdens de personal hormonal profiling cursus leerde Trude en Wouter hoe je voeding, suppletie en training op elkaar kan worden afgestemd zodat ook degene die echt niet kunnen afvallen, hun doel behalen. 

Voeding boosters

slow juicer voor bleekselderij

 

Voeding accounts

@Precisionnutrition
@physisacademy

 

Heb je hulp nodig om 10 kilo af te vallen en beter in je vel te zitten. Of wil je meer energie zodat je na je werk niet een dutje hoeft te doen. Kom een proeftraining doen om te ervaren wat wij voor je kunnen betekenen.