groepslessen, nijmegen centrum, personal trainer, wouter van Aalst, afvallen, sterker worden, beter in je vel zitten, small group training

Vind je personal training te duur maar heb je wel doelen te behalen?

Wij snappen maar al te goed dat de prijzen van personal training niet voor iedereen haalbaar zijn. En met de kennis die we in huis hebben konden we het niet laten om iets moois te creëren voor een bredere doelgroep. Daarom openen we onze deuren op 8 januari van onze personal gym waar je met max 8 personen werkt aan jouw doel op jouw niveau. Om je het beste te helpen jouw doel te behalen, plannen we met al onze klanten een persoonlijke intake in, waarbij we inzichtelijk maken wat je huidige fitheid is en waar nog winst te behalen valt. Zo is het voor ons duidelijk wat jij wilt en voor jou duidelijk wat je moet doen om jouw doel te behalen.

UIT WELKE GROEPSLESSEN KUN JE ALLEMAAL KIEZEN?

PLAY

play, groepsles, gym nijmegen centrum, small group training, bamboo gym

RELAX

relax, groepsles, yoga, stretchen, shaktimat, ontspanning, breathwork, voodooband, vibration ball, thai massage, bamboo gym, gym nijmegen centrum

KICKBOXING

personal training, boksen, groepslessen, nijmegen, afvallen, Wouter van Aalst, privé gym, bamboo gym, vitaliteit, personal coach nijmegen, personal trainer in nijmegen, personal trainer

STRENGTH

strength, small group training, nijmegen, afvallen, bamboo gym, sterker worden, hypertrofie, gym nijmegen centrum

METCON

personal training nijmegen, afvallen, Wouter van Aalst, privé gym, bamboo gym, vitaliteit, personal coach nijmegen

HYROX

hyrox, bamboo gym, hyrox nijmegen, gym nijmegen centrum, strength & conditioning nijmegen,

JE KUNT 7 DAGEN PER WEEK KOMEN SPORTEN

lesrooster, bamboo gym, nijmegen, small group training, afvallen, sterker worden, boksen, hyrox

Wat maakt onze groepslessen uniek?

intake groepslessen, afvallen, strength, conditioning, metcon, hyrox, bamboo gym, gym nijmegen centrum, personal gym, groepslessen

We doen een 1 op 1 intake

Door je eerst een intake te doen krijgen we een heel goed beeld van je doelstelling en wat je hiervoor nodig hebt om deze te bereiken.

bamboo gym, afvallen, small group training, nijmegen centrum, personal gym,

We werken met een programmering

Elke maand veranderen onze lessen zo kun je zien of je sterker wordt maar leer je de beweging ook goed aan zodat je geen blessures krijgt. Elke les volle bak rammen doen we niet, want we willen je lichaam fitter maken, niet slopen.

seminars, bamboo gym, afvallen, stress, ademhaling, mindset, voeding, immuunsysteem, groepslessen nijmegen centrum, bamboogym, personal training

Seminars

Training is maar een klein deel wat impact heeft op je gezondheid. Daarom helpen je ook graag om je slaap te verbeteren, je immuunsysteem te versterken, je stress mindset aan te pakken met ademhalingstips en geven we je voedingstips.

Wat zeggen klanten over de groepslessen?

Ik vond sporten in een sportschool nooit leuk omdat als ik benen wilde trainen met losse gewichten je tussen allemaal sportschool typetjes moet gaan trainen die allemaal ongewenste aanwijzingen gaan geven. En een groepsles vond ik ook niet leuk omdat die niet intensief genoeg was. Toen hoorde ik van een vriendin van Bamboo gym naast Personal training nu ook groepslessen ging aanbieden en toen heb ik de 30 dagen pas uitgeprobeerd en was helemaal enthousiast geworden. De lessen zijn leuk, zwaar en ik heb geregeld flinke spierpijn. De trainers weten precies hoe zwaar ik mag trainen en ze werken met persoonlijke hartslagband zodat ik niet te lang rust tijdens de training. Ook hebben ze speciale lessen voor stijve harken zoals ik, het verbaasde me dat ik binnen 30 dagen zo lenig kon worden.

Marjolein

Ik was opzoek naar een nieuwe fysieke uitdaging. Toen kwam ik HYROX tegen en ben ik gaan zoeken naar een gym waar ze HYROX lessen aanbieden. Tijdens de intake kwam ik erachter dat ik best fit was maar ik nog niet zo goede conditie heb. Daarom hebben ze me aangeraden om 1x per week HYROX te doen en 2x per week METCON. Na 2 maanden is mijn conditie echt flink verbetert omdat ik tijdens de METCON lessen met de hartslagband steeds in de juiste zone train en ga ik in April mijn eerste HYROX doen in Rotterdam.

Bart

Ik wilde weer het sporten oppakken maar had geen idee waar ik moest beginnen. Ik vond personal training te duur maar hoorde van een vriendin dat de groepslessen van Bamboo Gym ook geschikt waren voor mensen die nog niet zo goed zijn. Tijdens de intake kwam ik er achter dat ik mijn lichaam helemaal niet zo goed kende, want toen Wouter vroeg of ik mijn borstspier wilde aanspannen spande ik mijn nek aan en ik wist niet hoe ik dit moest veranderen. Dit verklaarde ook mijn hoofdpijn en nekklachten.  Wouter raadde mij de PLAY lessen aan omdat ik daar mijn lichaam beter leer kennen, en mijn basis kracht en conditie kon opbouwen. Want je hebt niet zoveel eraan als je gaat bankdrukken als je je nek gebruikt ipv je borst. Na 4 weken PLAY heb ik flink veel over mijn lichaam geleerd en zit ik ook beter in mijn vel waardoor ik meer zelfvertrouwen heb en ga ik volgende maand mijn eerst Strength les doen. 

Diederik

PRIJZEN (TRY-OUT & 3 MAANDEN ABBO)

 

Wij raden aan om te starten onze met 30 dagen TRY OUT. Mocht je al bij ons gesport hebben en je weet wat je wilt dan kun je kiezen om 1x per week te komen als aanvulling op je huidige sport. 2x per week raden wij aan als je een specifiek doel hebt zoals afvallen, een hyrox finishen of een betere conditie krijgen. Heb je een bruiloft over 3 maanden en wil je snel veel afvallen, moet je sterker of fitter worden voor een test of vind je onze lessen gewoon heel leuk,  dan is ons onbeperkt abonnement aan te raden. Welke les specifiek voor jou goed is, weten we pas na ons persoonlijke gesprek.

1x p.w.

3 MAANDEN ABBO
64/per maand
 • Persoonlijke Movement Screening en vitaliteits check (60 minuten)
 • Persoonlijke Trainingsadvies
 • 1x per week sporten
 • 4 credits per maand
 • Kun je een keer niet, dan neem je je credits mee naar de volgende week
 • Evaluatie gesprek na 3 maanden (60 minuten)

2x p.w.

3 MAANDEN ABBO
116/per maand
 • Persoonlijke Movement Screening en vitaliteits check (60 minuten)
 • Persoonlijke Trainingsadvies
 • 2x per week sporten
 • 8 credits per maand
 • Kun je een keer niet, dan neem je je credits mee naar de 2 weken erna
 • Evaluatie gesprek na 3 maanden (60 minuten)

Onbeperkt sporten

3 MAANDEN ABBO
132/per maand
 • Persoonlijke Movement Screening en vitaliteits check (60 minuten)
 • Persoonlijk trainingsadvies
 • Onbeperkt sporten 
 • Evaluatie gesprek na 3 maanden (60 minuten)

HOLD YOUR HORSES! We hebben nog een deal voor de lange termijn sporters.

Ben je na je 30 dagen try out helemaal verslaafd geraakt aan de Bamboo Gym dan is het goedkoper om een 12 maanden abonnement af te sluiten. Daarnaast krijg je  ook je Morpheus band kado als je 2x per week komt sporten. En als je onbeperkt komt sporten ontvang je naast je gratis morpheus band ook nog een bidon en bamboo handdoek. 

COMBI ABONNEMENTEN

Sommige sporters werken 36 uur per week en dan lukt het de ene week wel om 2x per week te sporten en de andere week niet. Speciaal voor jullie kun je 6 credits extra inzetten, zodat je om de week toch nog 2x per week kan sporten. 

Ben je aan het twijfelen tussen Personal training en Groepslessen omdat je toch nog wat extra begeleiding nodig hebt of met een blessure kampt. Dan zijn de 3 rechtse abonnementen voor jou. 

FAQ & Faciliteiten

Moet ik eerst een intake doen voor de groepslessen?

Ja, wij hechten veel waarde aan onze diensten en willen je graag helpen om het meeste uit je abonnement te halen. Heb je nog vragen stuur ons dan een berichtje of email ons op info@bamboogym.nl

hoelang van tevoren kan ik me aanmelden

Je kunt 7 dagen vantevoren aanmelden

kan ik voor mijn vriend/vriendin inschrijven?

nee, je kunt met je eigen account alleen voor jezelf inschrijven. Wel kun je afspreken om op hetzelfde moment te boeken

Mag ik mijn kids meenemen?

Helaas is dit niet mogelijk ivm veiligheid. 

Wat is de Morpheus band?

De Morpheus band is een hartslagmeter die je hartslagzones bepaalt met behulp van je HRV. In jip en janneke taal: als je traint zonder hartslagmeter weet je nooit of je in de juiste zone traint. Stel je wilt je conditie verbeteren maar je hartslag is zo hoog dat je eigenlijk alleen maar verzuurt, train je voor niks. In de juiste zone trainen is dus wel zo belangrijk. MAAR een hartslagband past zich niet aan, als jouw kind snachts 3x wakker wordt of als je de dag ervoor bent gaan stappen. De Morpheus band doet dit wel en connect ook nog met je Apple watch, oura ring of je garmin/polar hartslaghorloge. Zo kun je sneller en zonder frustraties en plateau’s je doel behalen. Tijdens de TRY OUT maand heb je geen Morpheus band nodig maar als je daarna bij ons komt sporten is deze band verplicht (Je kunt hem kopen bij de balie voor 80 euro)

Faciliteiten

Je kunt bij ons omkleden maar we hebben geen douches.

We hebben wel een wc met gratis elastieken voor je haar, deodorant & tampons mocht je die vergeten zijn.

Je kunt voor of na de les nog even rustig bijkomen of een massage bal gebruiken

Voor onze leden hebben we gratis Wifi

We werken met het beste materiaal van Rogue, Concept 2, Morpheus & Strongfit

Ben je nog niet overtuigd?

Dat is niet erg, we willen je ook niet overtuigen met claims en loze website teksten. Onze kwaliteit kun je alleen ervaren en ben je niet overtuigd dan krijg je je geld terug, no questions asked.