Wouter van Aalst, personal trainer nijmegen, afvallen, bamboogym, privé gym, blessure, lekker in je vel

Wouter van Aalst | Personal trainer bij Bamboo Gym Nijmegen

Vanaf mijn 17de was ik al personal trainer in Nijmegen. Nu 20 jaar later en heel veel wijzer ben ik eigenaar van Bamboo Gym.

Toen ik begon als personal trainer in Nijmegen wist ik nog niet zo veel dus ben ik me gaan verdiepen in het trainingsgedeelte. Maar ik kwam er al snel achter dat een personal trainer niet alleen verstand moest hebben van trainen. Daarom heb ik verschillende personal trainer cursussen gedaan om jouw lichaam beter te laten bewegen.

Personal trainer upgrade 1

Ik dook in de wereld van de revalidatie waar ik leerde hoe je kleine spiertjes moest trainen door FRC, hoe zenuw, lymfe, bloedvaten en organen met elkaar verbonden waren door Dr. Perry.

Personal trainer upgrade 2

Om de brug te slaan tussen revalidatie en fitness ben ik gaan zoeken naar hoe mijn lichaam werkte en ik kwam er achter dat het zich eerst veilig moest voelen voordat het sterker, strakker en fitter ging worden. PosturePro, Ido Portal en The Footcollective gaven mij de tools om mijn bodyawareness te verbeteren.

Personal trainer upgrade 3

Mijn vriendin Roosmarijn is onlangs bevallen maar ik vond het wel belangrijk om haar te kunnen trainen tijdens en na de bevalling dus heb ik een cursus gevolgd bij Sterkher om vrouwen uit Nijmegen en omgeving te helpen om weer het sporten op te pakken na de bevalling.

Personal trainer upgrade 4

Om onderscheidend te zijn als personal trainer in Nijmegen is het belangrijk om niet alleen verdiepende cursussen te doen maar vooral op verbredende cursussen te doen. Zo weet ik ook best veel op het gebied van ademhaling, stress, slaap en wat minder over hormonen, voeding en het immuunsysteem maar gelukkig weet Trude daar weer alles over.

Ik heb nog meer cursussen gedaan, die je kunt vinden als je op de balk klikt.

Mijn specialiteit is het simpel maken van oefeningen waardoor de juiste spieren worden getraind, deze specialiteit heb ik door de jaren heen geperfectioneerd. 

Kernwoorden:

– Veilig voelen
– Ik vind het leuk om met wat minder gemotiveerde mensen te werken.
– Ben vrij breed en diep geschoold
– Prik door alle bullshit excuses heen.
– Het leukste vind ik om mensen te helpen die al alles geprobeerd hebben.

Naast dat ik als personal trainer in Nijmegen werk, werk ik ook voor Physis academy waar ik personal trainer en fysiotherapeuten opleidt.

Opleidingen

CIOS Arnhem | Fitness en Health
ALO Nijmegen | Minor Trainingsleer
POST HBO – Certified Strength & Conditioning Specialist 

Personal trainer cursussen

Ik volg per jaar minimaal 5 cursussen. Dit zijn er teveel om op te noemen en de meeste ken je waarschijnlijk ook niet. Daarom kun je per categorie doorklikken naar de blog waar ik uitgebreid uitleg waarom deze cursus mij geholpen heeft als personal trainer in nijmegen.

  • Training | Blessures 95% 95%
  • Stress mindset | Gewoontes | Gedrag 90% 90%
  • Zwangere vrouwen | Fit na bevalling 85% 85%
  • Ademhaling 80% 80%
  • Slaap 75% 75%
  • Voeding 50% 50%
  • Immuunsysteem 65% 65%
  • Hormoonhuishouding 50% 50%

Welke trainingen geef ik allemaal?

personal training nijmegen, afvallen, Wouter van Aalst, privé gym, bamboo gym, vitaliteit, personal coach nijmegen, personal trainer in nijmegen, personal trainer

Personal Training

Op maandag, dindag en donderdag geef ik personal training of soms ook duo trainingen. Het doel is om je zo snel mogelijk met zo min mogelijk regels/beperkingen je doelstelling te laten behalen.

groepslessen, bamboo gym, afvallen, wintersoord 18, nijmegen

Groepslessen

Op donderdagavond geef ik Metcon en Hyrox lessen in ons nieuwe pand op de wintersoord 18.

fit na je bevalling, bekkenklachten, postnataal fit, mommy fit, nijmegen, small group training nijmegen, diastase, fit na je zwangerschap, stressincontinentie, bamboogym, Wouter Van Aalst, personal training na bevalling, personal trainer nijmegen

Mommy fit

Op maandag en dinsdag geef ik de mommyfit lessen van 20-21 uur. Ik train 4 mama’s die (net) bevallen zijn om weer fit te worden zodat ze zelfstandig en pijnvrij weer hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Wat klanten zeggen over Wouter| Personal trainer bij Bamboogym Nijmegen

Sinds ruim 2 maanden sport ik bij Bamboo Gym. Dit is mijn eerste keer dat ik sport met een personal trainer en ik had nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Laat ik eerst beginnen bij Wouter, wauw wat een kennis en enthousiasme heeft deze man. Door zijn enorme hoeveelheid kennis, ervaring en het goed kunnen lezen van mensen is mij nu zoveel meer duidelijk geworden en leer ik steeds beter mijn lichaam kennen en snappen. Het is niet alleen sporten maar alles daarom heen wordt ook meegenomen en besproken. Naast Wouter sport ik nu ook met Trude en ook dit is geweldig. Iedere keer ben ik gesloopt maar zo voldaan als ik naar huis fiets. Als ik had geweten wat Bamboo Gym mij zou brengen dan was ik veel eerder begonnen. Ik heb nog nooit een les gehad die hetzelfde was en ga iedere keer met heel veel plezier die kant op. En dat voor iemand die sporten eigenlijk meer als een verplichting zag 😉

Maartje

Ik heb in 2021 een burn out gehad. Herstel verliep geleidelijk, alleen voelde ik dat er fysiek en mentaal kracht ontbrak. Ik zag ertegenop om te gaan sporten maar voelde dat dit nodig was. Ik gunde mezelf hulp hierbij! Wouter zag gelijk wat ik nodig had. Wouter heeft veel kennis en ervaring op het gebied van sporten, voeding en psyche! Hij heeft tijdens de trainingen veel uitgelegd zodat ik het geleerde kan blijven toepassen. Na drie maanden voel ik me fysiek krachtig en voel ik me mentaal veel sterker. Ik ben actiever en onderneem weer meer. Dit had ik niet alleen gekund, Wouter liet me telkens zien dat ik tot veel meer in staat was dan dat ik dacht. Aan het eind van het traject was er ook aandacht voor hoe ik het sporten zelfstandig kon voortzetten op een manier die bij mij past.

Christel

Ik wil starten!

Maak via de link hieronder een afspraak om een gratis proeftrainingen te doen. We kunnen niet garanderen dat je direct bij ons kan starten dit is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en onze huidige klanten.

Wat zijn de kosten