personal trainer nijmegen, personal training nijmegen, personal training, vrouwelijke personal training, personal training en afvallen, afvallen, Wouter van Aalst, Trude Jennekens, trainingtips, nijmegen centrum, privé gym, training, wat kost een personal trainer in nijmegen, kosten personal trainer nijmegen

Wat kost een personal trainer in nijmegen?

De gemiddelde prijs voor een personal trainer in Nijmegen is ongeveer 70 euro per uur. Maar er zijn ook personal trainers die maar 50 euro per uur vragen. En ook personal trainers die 110 euro per uur vragen. Wij bieden personal training aan voor 91,50 euro per uur. Het beroep personal trainer is niet beschermd en daarom kan iedereen die er goed uitziet en ervaringsdeskundige is zichzelf personal trainer noemen. Hierdoor is het moeilijk voor jou om te bepalen wie het beste bij je past.

 

Wat verwacht je van een personal trainer?

Sommige mensen vinden 91,50 euro per uur duur, andere vinden het goedkoop. Deze mening is gebaseerd op wat jij van een personal trainer verwacht en wat de personal trainer aanbiedt.

In principe bieden alle personal trainers hetzelfde aan, ze zijn een:

stok achter de deur
– motiveren tijdens de training
– trainingsschema op maat
– persoonlijk voedingsplan
– leuke en afwisselende training

Maar wat is dan het verschil tussen de personal trainer die een uurtarief van 35 euro en 110 euro per uur vraagt.

Wat kost een personal trainer per maand?

Een personal trainer die er goed uitziet betekent niet direct dat hij/zij jou ook zo kan laten uit zien. Hetzelfde geldt voor een fysiotherapeut die schouder specialist is omdat hij/zij zelf ook van een schouder probleem heeft. Bij Bamboo Gym zien we heel vaak nieuwe klanten die al bij diverse trainers of fysiotherapeuten geweest zijn en nog steeds dik zijn of een blessure hebben. Dit betekent niet dat deze fysiotherapeut of personal trainer slecht is. Hij heeft alleen nog niet de brede kennis die wij wel hebben.

G

Frozen Shoulder

Kon al 15 jaar niet op haar klein kinderen oppassen omdat ze haar schouder amper kon bewegen. Ze was bij diverse fysiotherapeuten, manueel therapeut, chiropractor, schouder specialisten in Mill geweest. Had al 2 corticosteroïden spuiten gehad maar die hield niet en ze had ook nog diabetes type 1. Wij hebben haar voeding aangepast, ademhalingspatroon verbeterd en met haar zware krachttraining gedaan. Na 10 sessies was ze van haar klachten af.

Kosten: 915 euro
Kosten hiervoor: 10.000 euro. 

G

Burn out

Klant zat niet lekker in haar vel, had een burn out, was constant aan en heel bewust van haar omgeving. Haar psycholoog kon niet goed tot haar door dringen en daarom besloot ze het over een andere boeg te gooien. Door op haar voeding te letten en met de training haar grens tegen te komen kwam ze letterlijk voor haar eigen spiegel te staan en kon ze ook werken aan haar problemen die ze eerst niet onder ogen durfde te komen.

Kosten: 2195 euro
Kosten hiervoor: 5000 euro.  

G

18 Kilo kwijt

Na geen succes bij diverse personal trainers was ze vast besloten om bij Bamboo Gym wel resultaat te behalen. Ze had hele boekwerken aan informatie gekregen, wat allemaal werkt, alleen alle informatie is veel te veel voor een leek. Daarom hebben we geïnvesteerd in kleine gewoontes die uiteindelijk leidde tot grote veranderen. Na 6 maanden was ze 18 kilo kwijt. 

Kosten: 4390 euro
Kosten hiervoor: 5000 euro zonder resultaat

Het maakt dus niet uit of je een super goede specialist bent, als je niet breed durft te kijken of handelen dan mis je al snel een aantal cruciale factoren die invloed hebben op klachten.

Hoe weet je of je een goede personal trainer hebt gevonden?

 

1. Doe meer proeflessen

Wij raden iedereen aan om minimaal bij 3 verschilllende personal trainers in Nijmegen een gratis proeftraining te doen. Zo krijg je een goed beeld wie bij jou past. 

2. Hoe voelt het?

Hoe veel opleidingen de personal trainer heeft gehad boeit niet zoveel als je geen klik met hem of haar hebt. Ben je op je gemak in de ruimte en luistert de trainer of praat hij/zij alleen maar. 

3. Hoe goed is de personal trainer?

Als je geen ervaring hebt met een personal trainer heb je geen referentie kader. Deze vragen zijn dan wel handig om te stellen.  

1. Hoeveel herhalingen moet ik maken voor mijn doelstelling

2. Welke spieren moet ik voelen bij deze oefening

3. Vraag hij ook naar je slaap?

Antwoorden:

1.
kracht: 0-20 sec = 2 tot 5 herhalingen
spiergroei: 20-40 sec = 6 tot 10 herhalingen
vet verbranding: ergens tussen de 40 sec en 120 sec met een rusttijd die net te kort is om te herstellen (+/-30 sec)

Als de trainer begint met 3 sets van 10 herhalingen, dan heeft hij niet geluisterd naar je doelstelling. vraag hem dan waarom  het niet 4 sets van 9 herhalingen zijn. Als hij geen goed antwoord kan geven. Is dit echt een slecht teken. 

2.
Als je een push up maakt en hij legt niet uit dat je daarbij je borst, triceps en een beetje voorkant schouder moet voelen en jij voelt alleen maar je nek en je schouder dan gaat er iets fout. 

3. 
Goede slaap is essentieel om af te kunnen vallen, voorkomt vreetbuien en geeft je meer energie. Maar ook je immuunsysteem of ademhaling is belangrijk om besproken te krijgen. 

Stop met lezen, start met een personal trainer

Hopelijk heb je nu een idee, wat je krijgt voor welke prijs. Ben je opzoek naar een personal trainer en heb je nog geen extra proeflessen ingepland. Kom bij ons langs en laat je verrassen.