stress, gezondheid, vitaliteit, personal trainer nijmegen, personal training nijmegen, blog, stress management, burn-out, burnout klachten, bamboo gym, personal trainer in nijmegen

Komt een van deze quotes je bekend voor? Scroll dan omlaag.

 • Ik ben te druk
 • Het is half 4 en ik zit nog in mijn pyama
 • Wanneer is het weekend
 • Je emoties vliegen alle kanten op. 
 • Je sponsort de sportschool
 • Je hele rug zit vast
 • Zit liever op de bank na een lange dag werken dan met je vrienden iets leuks te doen.
 • Hebt een drukke baan en weet niet waar je de tijd vandaan moet halen.
 • Je ziet het gewoon even niet meer zitten
 • Je bent doodop en futloos en weet niet waar je moet beginnen
 • Je zit niet lekker in je vel en hebt last van paniekaanvallen of depressie

Voor wie is dit burnout programma

Je bent snel moe, dagelijkse bezigheden zijn een flinke opgave en je hebt geen idee waar je moet starten om je weer energiek en vitaal te voelen. Bij Bamboo Gym kunnen we je helpen om weer meer energie te krijgen, beter te slapen & grip te krijgen op de situatie. We werken in 4 maanden naar de beste versie van jou.

Wat kun je na 4 maanden verwachten

stress, gezondheid, vitaliteit, personal trainer nijmegen, personal training nijmegen, blog, stress management, burn-out, burnout klachten, bamboo gym, personal trainer in nijmegen

Beter in je vel

Stress zorgt voor veel spanning in je lijf, futloosheid en dat is de manier van je lichaam om jouw te vertellen dat je goed voor haar moet zorgen door op je juiste manier te trainen, te voeden en naar te luisteren gaat je lichaam zich weer ontspannen en krijg je vanzelf je energie terug. 

Meer energie zonder dips

We specialiseren ons niet op training maar kijken juist breder. Door ook naar je slaappatroon, stressmanagement, immuunsysteem en ademhaling te kijken. Kunnen we in heel korte tijd, jouw lichaam energieker, pijnvrij en strakker krijgen. 
Hormonen uit balans, balanceer je hormonen, fitter worden, afvallen en hormoonhuishouding, oestrogeen disbalans, bamboogym, nijmegen, Trude Jennekens,slaap, bamboogym, slaaptips, personal trainer nijmegen, bamboogym

Beter slapen en soepel bewegen

8 uur slaap is essentieel en hier gaan we ook vol op inzetten zodat je meer energie overdag hebt en dat je s’avond snel in slaapt valt. Hierdoor herstel je veel beter en kun je ook sneller van pijn en stijfheid af komen. 

Jouw burn-out specialisten

Guusje Vloet

Guusje is naast fysiotherapeut ook heel goed in massages om het lichaam te on-stressen. Zo kan ze snel verlichting geven aan pijnlijke nek/schouders en onderrug klachten. 

Bamboogym, Trude Jennekens, personal trainer, afvallen, female personal trainer, nijmegen

Trude Jennekens

Trude is onze voedingsspecialist die verder kijkt dan kcal tellen, ze is orthomoleculair therapeut en heeft een specialisatie in hormonen. Door je lichaam weer goed aan te vullen met de juiste vitamines en mineralen kan je lichaam ook fysiek herstellen van een burnout.  

Wouter van Aalst

De meeste klanten noemen Wouter de fysieke psycholoog. Hij laat je goed luisteren naar wat je lichaam je verteld en helpt je om grenzen te bepalen. Als je weer beter kan connecten met je lichaam in de gym. Kun je dit ook buiten de gym. 

jacqueline Heijen, psycholoog, burnout, burn out traject, bamboo gym, nijmegen

Jacqueline Heijen

Jacqueline Heijen is een ervaren psycholoog met een specialisatie in Arbeid, Organisatie & Gezondheid. Met een nuchtere en open-minded werkwijze, gaat Jacqueline aan de slag met een analyse over jou als mens op de werkvloer, maar ook daarbuiten en een aansluitende behandeling om jouw stress- en spanningsklachten te verminderen. Jacqueline werkt tevens als docent Psychologie op de Radboud Universiteit.  

Wat doen we allemaal in het burn out traject?

bamboo gym, hormone fit, afvallen met hormonen, trude jennekens, vrouwelijke personal trainer nijmegen, afvallen met stress, oestrogeen dominantie, pcos en afvallen

Analyseren

Waar zit het laag hangend fruit? Wat levert gelijk meer energie op zonder dat het te veel energie kost.

Gedrag en gewoontes.

Voedingkeuze is gedrag. Je weet wat gezond is en wat niet. Alleen waarom doen we dan niet de juiste keuzes maken? Dit gedrag pakken we aan bij de basis. Voeden ipv vullen

stress, gezondheid, vitaliteit, personal trainer nijmegen, personal training nijmegen, blog, stress management, burn-out, burnout klachten, bamboo gym, personal trainer in nijmegen

Eerste hulp bij Ademhaling

Veel klachten zoals nekpijn, onderrugpijn ontstaan door een verstoorde ademhaling. Door dit aan te pakkken krijg je meer rust in je lijf, sterkere buikspieren en meer energie.

Leren ontspannen

We leren je weer connecten met je lichaam, zodat je weer op je lijf kan vertrouwen en het met plezier kan gaan bewegen zonder klachten en pijn.

stress, gezondheid, vitaliteit, personal trainer nijmegen, personal training nijmegen, blog, stress management, burn-out, burnout klachten, bamboo gym, personal trainer in nijmegen

Slaap en Detox

Detoxen doe je vooral in je slaap, waardoor je lichaam op cel niveau zichzelf opnieuw kan bouwen. Omdat alles begint bij de cel is dit een heel belangrijk onderdeel in dit traject.

stress, gezondheid, vitaliteit, personal trainer nijmegen, personal training nijmegen, blog, stress management, burn-out, burnout klachten, bamboo gym, personal trainer in nijmegen

Tot de kern komen

Waar zit je echte probleem en hoe voorkomen we dat je weer in een burnout terecht komt. Welke ballen wil je hoog houden en welke kun je laten vallen. 

Wat maakt dit burn out traject uniek?

Waarom jij in een burn-out zit is niet veroorzaakt door 1 druppel/gebeurtenis waardoor jouw emmer over liep.

De druppel die de emmer deed overlopen is meestal niet het probleem maar een gevolg van een op één stapeling van gebeurtenissen en keuzes. Covid, ontslag of een scheiding kunnen druppels zijn maar door dit aan te pakken blijft je emmer nog steeds flink gevuld en is het wachten tot de volgende druppel valt. 

De meeste burn-out trajecten richten zich op stress mindset. Wij richten ons naast stress mindset ook op het detoxen van het lichaam zodat afvalstoffen uit je cellen kunnen en nieuwe cellen kunnen worden gebouwd. Je lymfe spelen samen met je organen een belangrijke rol in. 

We testen ook uit welke voedingsstoffen jij beter kunt vermijden en welke tekorten je hebt zodat je je lichaam optimaal kan voeden zodat je ook weer energie ervaart. 

Het letterlijk in beweging brengen van het lichaam is een katalysator voor heel veel processen in het lichaam. Door je weer veilig te voelen en je lichaam te vertrouwen ga jij je ook weer beter in je vel zitten. 

Naast training is er ook nog plek voor ontspanning in de vorm van ontspanningsmassage en bespreken we hoe jij je slaap kan verbeteren. 

Zo wordt je emmer een heel stuk minder vol en weten we ook zeker dat een tegenslag je niet snel weer terug laten vallen in een burnout. 

 

psycholoog, burnout, lekker in je vel, nijmegen, bamboo gym, traject, stress

12 sessies met een psycholoog om de juiste mindset te creëren. 

 

15 sessies met een personal trainer om je lichaam fysiek belastbaar te maken. 

Tijdens het traject ga je 3 uur aan de slag met je voeding. Omdat voeding ook een belangrijke rol speelt in je fysiek herstel, vinden we het belangrijk dat je de juiste voeding tot je neemt en sommige dingen aanvult in de vorm van suppletie om je sneller uit de burn-out te krijgen. De kosten van de extra suppletie zit in de pakket prijs inbegrepen

Tijdens het gehele traject blijven we je slaap hygiëne analyseren om te zorgen dat je beter hersteld. 

Door stress gaan je schouders en onderrug snel vast zitten, daarom is het soms ook lekker als je even kan ontspannen en je een goede ontspanningsmassage krijgt zodat je alle negatieve stress eruit kan en alle energie er weer in. 

Wat kost een Burnout traject?

Dit lichten we graag toe in een gratis telefonisch kennismakings gesprek. Wil je aan de slag laat dan je gegevens hieronder achter dan neemt Jacqueline binnen 2 werkdagen contact met je op.

11 + 7 =

Veel gestelde vragen over het Burn-out Traject

Wanneer kan ik starten?

Meestal nog dezelfde week. 

Wordt dit traject vergoed door de zorgverzekeraar

nee, maar je kan de kosten indienen bij je jaarlijkse belasting aangifte onder de noemer “overige zorgkosten”

Past dit traject binnen het re-integratieplan vanuit mijn werkgever?

Absoluut. Er zijn louter gespecialiseerde en gediplomeerde deskundigen verbonden aan jet Bamboo Balance traject. Check bij je leidinggevende of bedrijfsarts naar de inzet en vergoeding van het Bamboo Balance traject.