Je bent snel moe, paar kilo te zwaar en je hebt geen idee waar je moet starten om je weer energiek en vitaal te voelen. Bij Bamboo Gym kunnen we je helpen om weer meer energie te krijgen, een stuk strakker te worden en weer pijnvrij kan bewegen. We werken in 3 maanden naar de beste versie van jou. 

Wat kun je na 3 maanden verwachten

5 tot 10 kg afvallen

De gemiddelde klant verliest 10 kilo vet. Maar je krijgt er ook wat spieren voor terug en je omvang gaat omlaag. Staar je niet blind op de weegschaal, want je favoriete jurkje wat fijner zit zegt veel meer. 

Meer energie zonder dips

We specialiseren ons niet op training maar kijken juist breder. Door ook naar je slaappatroon, stressmanagement, immuunsysteem en ademhaling te kijken. Kunnen we in heel korte tijd, jouw lichaam energieker, pijnvrij en strakker krijgen. 

Beter slapen en pijnvrij bewegen

1 op de 3 nederlanders slaapt niet goed, hierdoor wordt je minder fit wakker, hou je meer last van pijntjes en blijf je in deze cirkel hangen. Wij doorbreken dit en zorgen ervoor dat je weer als een doornroosje slaapt. 

Wat klanten zeggen

DE TRAINERS

Roosmarijn van der Hoop

Roos helpt graag vrouwen om fitter en energieker te worden. Door haar achtergrond als Fysiotherapeut en Groepslesinstructeur kan zij jou zowel blessurevrij houden maar ook met jou trainen als je een blessure hebt. 

Bamboogym, Trude Jennekens, personal trainer, afvallen, female personal trainer, nijmegen

Trude Jennekens

Sport al vanaf jongs af aan en is met vlag en wimpel de fitste van ons drieën. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen helpt je door elke training heen. 

Wouter van Aalst

Wouter heeft een unieke holistische kijk op het lichaam waardoor hij heel snel resultaten kan behalen. Hij werkt graag met simpele oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn zodat iedereen met een goed gevoel heeft getraind. 

Wat doen we allemaal in het traject?

Basics, Basics, Basics

Zonder een goede basis blijf je klachten houden en loop je tegen plateau’s aan. Wij zorgen ervoor dat je lichaam zo goed gaat werken dat je na 3 maanden alle sporten kunt doen die je maar wilt.  

Gezonde gewoontes

Voedingkeuze is gedrag. Je weet wat gezond is en wat niet. Alleen waarom doen we dan niet de juiste keuzes maken? Dit gedrag pakken we aan bij de basis. 

Ademhaling & Core

Veel klachten zoals nekpijn, onderrugpijn ontstaan door een verstoorde ademhaling. Door dit aan te pakkken krijg je meer rust in je lijf, sterkere buikspieren en meer energie. 

Body Awareness

We leren je weer connecten met je lichaam, zodat je weer op je lijf kan vertrouwen en het met plezier kan gaan bewegen zonder klachten en pijn. 

Kracht vs Cardio

Afhankelijk van je doel gaan we ook je sterker en fitter maken met de nieuwste apparaten. Dit kan varieren van kickboksen tot skieen en van een pec stick tot sleeptraining. 

Meten is weten

Elke 2 weken meten we jouw progressie, dit doen we door middel van je vetpercentage, of je kleding beter zit, je meer zelfvertrouwen hebt en of je sterker en fitter bent geworden. 

Ik wil starten hoe gaat dit te werk?

1. Gratis Proeftraining

Je start altijd met een gratis proeftraining van 60 minuten. Aan de hand van de proeftraining krijgen wij een goed beeld van jou en jouw verwachtingen en kunnen we kijken of wij de beste match zijn voor jou en of je het concept wat wij doen wel bij jou past.

Tijdens de proef training bespreken we:

– je doelstelling
– blessures en klachten
– testen we je huidige fitheid
– analyseren we je voeding, slaap, stress, immuunsysteem en ademhaling.
– mobiliteit gewrichten

Nadat de trainer een beeld heeft van je doel en je huidige fitheid, wordt er een mini training van 10 minuten gedaan om je te laten ervaren wat nodig is om jouw doel te behalen. 

In de de laatst 10 minuten bespreken we wat je ervan vond en of je wilt starten met het traject. 

Deze intake is gratis en vrijblijvend.

2. Kosten Personal Training

Het traject kost: 1995 euro

Je komt dan 2x per week voor 3 maanden sporten.

Bedrag kan in 3 termijnen betaald worden.

Meld je aan voor een eerste kennismaking.

Let op: Eerst mogelijkheid om te starten is Mei/Juni.

Wouter weet iedere keer weer een leuke en gevarieerde trainingte bedenken. Ik ga er met plezier naartoe. En ook nietonbelangrijk: ik train nu klachtenvrij. Wouter is vakkundig enenthousiast en zijn trainingen worden echt op maat gemaakt.Hierdoor behaal je je persoonlijke doelen en blijf je gemotiveerd.

Brechtje

Excellent professional with huge knowledge, his sessions arecreative and stimulate different areas such as breathing, concentration, creativity, balance, physical conditioning. Nutritional support also helped me a lot. The sessions are funnywhich makes everything easier.

Amanda

Wouter van Aalst heeft als personal trainer mij laten zien en ervaren dat een mens fysiek én mentaal veel sterker en fitter kan zijn, mits je de begeleiding krijgt van een trainer die heel goed kijkt en luistert naar wie je bent en met je onderzoekt wat je nodig hebt…geen training was saai, omdat hij je altijd weer weet te motiveren met zijn enthousiasme en de enorme hoeveelheid kennis die hij heeft met betrekking tot ‘fitheid’. Ik gun iedereen een trainer als Wouter!

Malaika

Ik heb met veel plezier getraind met Wouter. Hij heeft me veel geleerd over voeding en bewegen, wat wel en niet werkt voor mij en hoe dit in te passen in mijn leven. Wouter is betrokken en flexibel. Hij kan een training ter plekke aanpassen als blijkt dat dit beter is voor jou. Hij beantwoordt al je vragen duidelijk en vanuit een praktisch oogpunt. Hij blijft zichzelf ontwikkelen en zijn kennis uitbreiden. En daar profiteer je als trainee van Wouter. 

Thea

Wil je afvallen, strak en fit worden? Lekker in je vel zitten en alles beter aan kunnen? Dan moet je echt bij Wouter gaan trainen! Wouter’s kennis en repertoire zijn ongelimiteerd. Hij weet alles van fitness, gewichten, cardio, maar ook van anatomie en fysiotherapie. Elke training is weer een verrassing en precies goed voor hoe ik me voel op dat moment. Zelfs na een zware dag kom ik altijd blij en vol energie thuis. En het resultaat is geweldig!

Leonie

Wouter heeft een ongeloofelijk uitgebreid repertoire aan kennis en oefeningen en weet elke training weer verrassend uit de hoek te komen. Daagt je uit op een positieve manier en laat je dingen doen waarvan je niet wist dat je ze kon (verhip, ik kan wel voldoende door mijn neus ademen), maar wel met de juiste support. En niet alleen focus op het fysieke, maar ook aan het mentale aspect. Zodra je binnen komt, ziet hij al aan je waar je die dag behoefte aan hebt: flink “afbeulen” of juist een relaxte training. En altijd ruimte voor een lach!

Jeroen

FAQ

Kan ik ook 1x per week komen trainen?

Nee, als je beginnend sporter bent heb je intensievere begeleiding nodig. Wij willen graag kwalititeit bieden wat duurzaam is. 

Wil je begeleiding maar wil je 1x per week personal training, stuur ons een mailtje en we sturen je graag door naar een aantal collega’s die wel 1x per week sporters begeleiden. 

 

Kan ik ook met mijn vriend/vriendin komen trainen?

Ja meestal kan dit wel. Je betaalt dan 2499 euro ipv 1995 euro. De enige voorwaarde is wel dat jullie allebei apart een intake doen. Zodat ik kan beslissen of het gaat werken. Het is namelijk zonde als je teveel van elkaar verschilt en de een resultaat behaalt en de ander niet. 

Kan ik dit zakelijke aftrekken?

Jazeker, je belastingadviseur kan de 21% btw aftrekken en daarnaast kun je dit traject zien als een investering in je bedrijf omdat je na dit traject veel productiever gaat zijn. 

Ik ben alles behalve fit, werk je ook met mensen die een heel slechte conditie hebben?

De zwaarste sporter die bij mij gesport heeft was 160 kilo en was al moe bij binnenkomst. Ook hij is afgevallen en fitter geworden. Als hij het kan, kan jij het ook. 

Moet ik alles in 1x betalen?

Nee, je kan ook in 3 termijnen betalen. 

Ik ben vrij fit, maar kan wel wat begeleiding gebruiken

Wij helpen je graag, beginnende sporters zijn onze specialiteit maar we helpen ook topsporters op internationaal niveau om beter te worden. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

The Pro’s are better at the basics. 

Ik heb verschillende klachten maar wil wel graag een traject beginnen, kan dat?

Jazeker, Roosmarijn is naast Personal Trainer ook Fysiotherapeut. Zij zorgt ervoor dat je doel behaalt ongeacht de klachten. 

Welke tijdstippen kan ik komen trainen.

Maandag tot Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12 uur. 

Meld je aan voor een eerste kennismaking.

Let op: Eerst mogelijkheid om te starten is Mei/Juni.